Twilight

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Twilight

2 posters

2 yıl bekledi

bella'm
    bella'm
    Admin

2 yıl bekledi Empty 2 yıl bekledi

Mesaj  bella'm C.tesi Mart 14, 2009 11:10 am

2 yıl bekledi 1912-8-rob-patterson-md

Robert Pattinson Little Ashes'ta yer almak için iki yıl beklemek zorunda kaldı.

Filmde Salvador Dali'yi canlandırıyor olabilir; ama ilk önce Federico Lorca'yı canlandırması düşünülmüştü.

Rob, movie fanatic'e şunları söyledi: "Bu projeye, sanırım, iki yıldır dahildim ve (Federico) García Lorca'yı oynayacaktım. Ve bir şekilde... Ne olduğunu bilmiyorum.

Dali'ye çalışmamı istediler, ve bu bir yıl kadar sonraydı - filmi yapmaya başlamak asırlar sürdü.

Çok ilginç bir senaryoydu, ve Lorca karakteri için bir yıl boyunca düşünüldükten sonra Dali için hazırlandım ve bunun da bir yıl kadar sonrasında birden 'Paramız var, bunu İspanya'da çekiyoruz ve dört gün içinde başlıyor!' dediler. (güler.)

Böylece, geldim ve bu işin eğlenceli olacağını düşündüm - yani, Dali'nin tarzını biliyorsunuz, çılgınca - ve ben de bunu yapmak çok zevkli olacaktır diye düşündüm."

Rob Little Ashes'ın bir parçası olmaktan ötürü gerçekten mutlu. "Daha önce gerçek bir Salvador Dali hayranı değildim, ama denedim.

Üzerinde, daha önce çalıştığım herhangi bir şeyden daha fazla çalıştım çünkü gerçek bir insanı oynamaktı bu ve onları yaralamak istemezdiniz."
    Mrs.Cullen
    Mrs.Cullen
    Admin

2 yıl bekledi Empty Geri: 2 yıl bekledi

Mesaj  Mrs.Cullen C.tesi Mart 14, 2009 11:19 am

saol cnmss

Forum Saati Cuma Kas. 22, 2024 5:17 pm