Twilight filminin çekimleri sırasında, Robert Pattinson'ın Kristen Stewart üzerinde inanılmaz bir etkisi vardı.
Herkes onların ne kadar yakın arkadaş olduklarını biliyor ve Kristen Rob'u taklit etmeye başladığını doğruladı.
Empire dergisi ona en sevdiği müzik grubunu sorunca Kristen, "Bu çok zor, yani en sevdiğin grubu ayırt etmek.
Rob'un favorisini çalacağım, hepimiz filmin çekimleri sırasında aynı müzikleri dinledik ve o Van Morrison'a saplanmış.
O sanki bu adam için yaşıyormuş gibi ve arkadan da ben istemsiz olarak böyle oldum."
Kristen'in Rob'la aynı müziği dinlemeye başlamasının çok sevimli olduğunu düşünüyoruz.
Rob'un New Moon'da sadece birkaç sahnede yer alacak olması gerçekten üzücü.
O sanki bu adam için yaşıyormuş gibi ve arkadan da ben istemsiz olarak böyle oldum."
Kristen'in Rob'la aynı müziği dinlemeye başlamasının çok sevimli olduğunu düşünüyoruz.
Rob'un New Moon'da sadece birkaç sahnede yer alacak olması gerçekten üzücü.